2 dienu meistarklase Latgales reģiona skolu pavāriem

02.11. – 03.11.2023. Rēzeknes tehnikuma ēdienu gatavošanas laboratorijās notiek divu dienu Meistarklases Latgales reģiona skolu pavāriem, kuras organizē Latgales plānošanas reģions sadarbībā ar Karlštates reģiona Zviedrijā pašvaldībuInterreg Baltijas jūras reģiona programmas 2021.–2027. gadam projekta “Bioloģiskā pārtika skolu maltītēs” ietvaros. Semināra mērķis ir bioloģiskās pārtikas īpatsvara palielināšana skolu maltītēs no vietējiem ražotājiem, maziem un vidējiem lauksaimniekiem.

Meistarklases vada:

Alain Grenard –  Karlštates pašvaldības skolu uztura vadītājs ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi skolu ēdināšanas jomā. Alain Grenard ir šefpavārs ar pieredzi lauksaimniecībā un izglītības jomā kā “Farm to School” programmas skolotājs, un pašlaik ir 150 skolu pavāru vadītājs.

Andreas Maninnerby – virtuves vadītājs Sundsta-Älvkullegymnasiet ģimnāzijā Karlštates pašvaldībā Zviedrijā;

Anton Utterström – virtuves vadītājs Fredricelundsskolan Karlštates pašvaldībā

Meistarklasēs piedalās tehnikuma ēdienu gatavošanas skolotājas Samanta Gaile un Nataļja Anosova, kā arī pieci 2. un 3. kursa topošie pavāri.


Ziņa ievietota 03.11.2023

Pāriet pie ziņu saraksta