Kas ir “labs” audzēknis un kas ir “labs” pavārs? Mūžīgais jautājums! Rēzeknes tehnikuma 3C kursa izglītojamie un topoši šefpavāri Gatis Delveris, Artēmijs Fedotovs, Dzintars Lukjanovs, Dmitrijs Miroļubovs un Alens Seņkovs, saprot, ka savā profesijā būt “labam”, “audzēt muskuļus” un sasniegt “virsotni profesijā”, vari tikai tad, ja velti savu laiku pašattīstībai, savu prasmju trenēšanai un jaunu kompetenču iegūšanai. Šoreiz pēctundas tēma bija veltīta Halovīna svētkiem – smilšu mīklas izstrādājumu cepšanai, trūkumu identificēšana, to cēloņu analīze, kā arī tika iesākta tēma “šokolādes temperēšana jeb rūdīšana”.
Pēcstundu vadīja skolotāja Samanta Gaile