Lekcija – Ko nozīmē būt pavāram.

Latvijas Darba devēju konfederācija sadarbībā ar Rēzeknes tehnikumu un Rēzeknes Tūrisma attīstības centru 29.05.2023. aicina Rēzeknes pilsētas un Rēzeknes novada ēdināšanas uzņēmumu vadītājus un pavārus, kā arī Rēzeknes tehnikuma audzēkņus uz restorāna ZEIT šefpavāra Oskara Koļesņikova lekciju – Ko nozīmē būt pavāram. Tiks iezīmētas jaunākās tendences ēdienu gatavošanā, kulinārijā un konditorejā. Cik var būt interesanti ir gatavot no vietējiem produktiem.

Reģistrācija no pl. 11:45 Rēzeknes tehnikumā Varoņu iela 11a, Rēzekne (vestibilā).

Lekcijas sākums pl. 12:00 Rēzeknes tehnikuma konferenču zālē.

Praktiskā daļā Rēzeknes tehnikuma mācību laboratorijā – meistarklase, kurā Oskars dalīsies pieredzē interesantu ēdienu gatavošanā, ievērojot principu – gatavo izmantojot vietējās izejvielas un pielietojot ”zerro waste” “domāšanu”.

Lekcija un meistarklase ir bez maksas.

Aicinām pieteikties dalībai lekcijā un meistarklasē: https://forms.gle/GpMq2h4dwuxG8vE39


Ziņa ievietota 26.05.2023

Pāriet pie ziņu saraksta