Seminārs ”Produkti ar cieņu pret resursiem virtuvē”.

18.09.2024. Rēzeknes tehnikumā norisinājās Reaton Food organizētais seminārs, kurā piedalījās Latgales reģiona ēdināšanas speciālisti un tehnikuma ēdienu gatavošanas skolotājas.

Reaton Food ir  līderi HoReCa vairumtirdzniecības sektorā Baltijā. Klientiem piedāvā vairāk nekā 4500 pārtikas produktu sortimentu no teju 90 valstu ražotājiem. Katru gadu sortimentu bagātina ar līdz pat 150 jauniem produktiem.

Viens no uzņēmuma galvenajiem uzdevumiem ir veicināt kvalitatīvu pārtikas produktu patēriņa kultūras attīstību, sniedzot profesionālas konsultācijas klientiem un organizējot izglītojošus seminārus un pasākumus nozares profesionāļiem.

  Semināra dalībniekus, pavāri Rolands Kiršteins un Jānis Večens, iepazīstināja ar inovatīvo Confit, Bonduelle, Daregal un Tartuflaghe produktu izmantošanas iespējām, ļaujot izgaršot un salīdzināt ar tradicionālajiem produktiem.

Paldies Reaton Food Pārtikas Produktu Vairumtirdzniecības daļas vadītāja vietniecei Solvitai Briedei par doto iespēju iepazīties ar jaunāko produktu klāstu!

Informāciju sagatavoja izglītības metodiķe Rita Melne


Ziņa ievietota 19.09.2024

Pāriet pie ziņu saraksta